Autorijles Rijles7bergen

Autorijles in een VW polo onder begeleiding van een vaste rijinstructeur.  Voor autorijlessen in de omgeving van Etten-Leur, Zevenbergen,

Je rijbewijs halen doe je met Autorijschool Rijles7bergen.

Bij ons ben je aan het juiste adres voor een goede en degelijke opleiding op maat. Daarnaast bieden wij verschillende complete lespakketten voor een zeer scherpe prijs. Als je voor onze verkeersschool kiest, ben je verzekerd van een kwalitatief goede autorijopleiding.(Wij nemen geen telefoon op tijdens de lessen)

Tussentijdse toets (TTT)

De tussentijdse toets (TTT) is een rijtest die verloopt als een echt examen. Het is een goede gelegenheid om alvast te wennen aan het rijexamen; het kan je helpen om eventuele nervositeit weg te nemen. Een examinator van het CBR beoordeelt je  rijvaardigheid. Tijdens de toets worden alle examenonderdelen onder de loep  genomen en getoetst volgens de officiële exameneisen. Je instructeur rijdt mee. De TTT duurt even lang als een rijexamen. Na afloop van de toets krijg je een advies over de examenonderdelen waaraan je nog extra aandacht moet besteden. Als je de bijzondere manoeuvres in de TTT voor de auto goed uitvoert, krijg je vrijstelling voor dit onderdeel tijdens het eerstvolgend examen.

Proefexamen

Op het moment dat de instructeur en de leerling bespreken of het praktijkexamen aangevraagd zou kunnen worden, volgt er een proefexamen. Het is een test ter voorbereiding op het examen. De leerling legt tijdens de rijles een examenroute af. Aan het eind daarvan bespreekt de instructeur met de leerling de gereden route. Daarna wordt er besloten om het examen wel of niet aan te vragen.